Selimović: Ovo je najrealniji rezultat, bod nam daje neku nadu

Trener Olimpika nakon meča

Selimović: Ovo je najrealniji rezultat, bod nam daje neku nadu

E. Čaušević

Olimpik i Krupa remizirali su danas na Otoci (1:1) u meču 14. kola Premijer lige.

Krupa je vodila golom Nikolića iz penala, ali je Olimpik u finišu meča došao do remija kada je s bijele tačke pogodio Lekanić.

Nakon meča svoj komentar dao je i trener sarajevskog tima Esad Selimović.

"Današnja utakmica nam je dala neku nadu da se odlijepimo sa dna, ali nismo zaslužili i nismo bili toliko dobri da uzmemo tri boda i po mom mišljenju ovo je najerealniji rezultat. Krupa je prvih 20 minuta bila bolja, a onda smo mi preuzeli incijativu kako je bilo i u drugom dijelu", rekao je Selimović i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da smo pobijedili utakmicu možda bi bili malo čvršći, ali i ovaj bod nam daje neku nadu jer imamo sad pauzu, pa idemo Sarajevu i dva meča igramo kući i imamo pravo da se još nadamo".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi