Selimović: Skraćenje lige je veliki uspjeh

Generalni direktor FK Sarajevo

Selimović: Skraćenje lige je veliki uspjeh

Dino Selimović, generalni direktor FK Sarajevo, podržao je odluku o skraćenju Premijer lige BiH. 

Tim sa Koševa jedan je od klubova koji je već nekoliko godina zagovarao skraćenje lige, a da će to biti velika stvar za bosanskohercegovački fudbal potvrdio je i sam Selimović.

"Apsolutno podržavam odluku koja je danas donesena i to je veliki uspjeh. FK Sarajevo zadnjih pet godina podržavao je svaku temu koja se odnosila na skraćenje lige, tako da sam uvjeren da je to dobra stvar za naš fudbal. Da li će doprinijeti kvalitetu lige? Naravno!", zaključio je Selimović. 

Podsjećamo, na današnjoj sjednici Skupštine N/FSBiH odlučeno je da će Premijer liga BiH od sezone 2016/2017 brojati 12 klubova. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.