Selvedin Šatorović predsjednik UO NK Čelik

Izabran jednoglasno

Selvedin Šatorović predsjednik UO NK Čelik

D. Kurbegović

Nakon što je na današnjoj sjednici Skupštine NK Čelik usvojen novi Statut kluba po članskom modelu jedan član-jedan glas, jednoglasno je za predsjednika UO kluba iz Zenice izabran Selvedin Šatorović.

Šatorović je i ostao jedini kandidat, nakon što je jutros kandidaturu povukao Ševko Adilović. Novom predsjedniku UO Zeničana podršku su pružili NGG "Za Čelik" i UG "Robijaši 1988" Zenica, a jednoglasno podržali delegati Skupštine. 

Nakon same sjednice Skupštine ispred stadiona Bilino Polje nastalo je veliko slavlje navijača Čelika. Svi vjeruju da za klub konačno dolaze bolje dani i da će večerašnja sjednica biti prekretnica u radu njihovog kluba.

Šatorović će ovu funkciju obavljati u periodu od šest mjeseci.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi