"Ekipa je uzdrmana odlaskom Husrefa Musemića, ali izlaz iz krize tražimo već protiv Borca"

Press konferencija Tuzla Cityja

"Ekipa je uzdrmana odlaskom Husrefa Musemića, ali izlaz iz krize tražimo već protiv Borca"

E. Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja igraju sutra na Tušnju protiv Borca derbi 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tuzla City će pokušati sutra da izađe iz rezultatske krize zbog koje je prije nekoliko dana trenersku klupu napustio Husref Musemić.

Na Tušnju očekuju težak meč protiv Borca, a na današnjoj press konferenciji Selver Ahmetović poručio je da će ova utakmica dosta toga pokazati kada je u pitanju ekipa Tuzla Cityja.

"Ova utakmica će dosta toga pokazati kada je u pitanju naša ekipa. Borac vjerovatno će na Tušanj doći po svoju neku šansu da se priključi vrhu tabele. Tri boda su iza nas i oni će sutra sigurno tražiti svoju šansu", rekao je Ahmetović i dodao.

"Proteklih sedam dana smo radili na uigravanju i stabilnosti ekipe. Tim je malo uzdrmana i odlaskom Husrefa Musemića i minulim rezultatima, te ćemo tražiti izlaz u ovoj utakmici".

"Što se tiče igrača svi su na raspolaganju osim Hasanovića koji je duži period van ekipe zbog povrede, ali i njega očekujemo uskoro da se priključi ekipi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na press konferenciji bio je i fudbaler tuzlanskog kluba Mustafa Šukilović.

"Čeka nas zahtjevan meč. Borac je kvalitetan tim, mi dobro treniramo cijelu sedmicu i nadamo se da ćemo to prenijeti na teren i doći do tri boda. Atmosfera je malo poljuljana, ali nadam se da ćemo što prije izaći iz te krize i već sutra doći do dobrog rezultata", kazao je Šukilović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Na sto spadaju klubovi ko da trenira i vodi . Sloboda nema para kao TC all njeni treneri i pomocnici igrali su premijer ligu a vidi ovo haha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi