Pitate se šta je sa Semirom Kerlom? Danas je imao dan za zaborav

Već dugo godina igra u Litvaniji

Pitate se šta je sa Semirom Kerlom? Danas je imao dan za zaborav

A. Čaušević

Semir Kerla, nekadašnji štoper Željezničara, već nekoliko godina nastupa u Litvaniji gdje nosi dres Suduve.

Iskusni bh. štoper je u posljednjem kolu litvantskog prvenstva imao dan za zaborav jer je njegov tim u direktnom duelu izgubio utakmicu za titulu.

Žalgiris je na svom stadionu dočekao Suduvu i na kraju slavio s visokih 3:0, a Kerla nije bio na svom nivou kao i cijeli gostujući tim.

Nakon prvog poluvremena bilo je 2:0 preko Videmonta i Kaluđerovića, a tačku na i u drugom dijelu stavio je Videmont svojim drugim golom na meču.

Na kraju je Žalgiris za kojeg nastupa nekadašnji kapiten Sarajeva Ivan Tatomirović imao 45 bodova, a Suduva koja je u posljednje kolo ušla kao vodeći tim te joj je bio i dovoljan remi je završila prvenstvo sa 43 boda.

Inače, Žalgirisu je ovo bila osma titula u klupskoj historiji. Kerla je za ovaj klub nastupao i ranije uz dvije osvojene titule 2014. i 2015. godine.

Kerla sa Suduvom ima tri titule prvaka Litvanije.

Top Komentari

Karić
Bas sam se pitao gdje je Semir Kerla , Boze dragi ..........
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti