5

Komentari (5)

mirza24
Pezer nije igrao u Kaknju a ovi ga dovode u Slobodu
aJdotuzla
@mirza24 pa nije igrao jer je u Mladost dosao 14 februara .. a nakon mjesec zbog korone prekinuta liga.. znaci bio je tu 2 kola i odigrao jednu utakmicu.
Humac
Navijač sam Zrinjskog,on je odličan i pouzdan igrač.U nas je žestoka konkurencija,znate da možemo dovesti koga hoćemo,uvijek nekoga dovode menadžeri koji drže klub tako da gledaju izgurati one koji su makar u drugom redu ako ne mogu one iz prvog.Pravo pojačanje će biti za vas ako se ustali.Za nas je pod Bakom koji ga je preferirao zabijao i bio ponajbolji u derbijima kao i prije toga u dresu Čelika protiv nas.Povrede su ga vratile unazad.
Dino69
Sta se do sad cekalo
user1022
Pezer otezo, nije htjeo u Mladost.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.