Semir Pezer produžio ugovor sa HŠK Zrinjski

Ostaje Plemić još dvije godine

Semir Pezer produžio ugovor sa HŠK Zrinjski · Zvanično

M. Šljivak

HŠK Zrinjski dogovorio je danas još jedan potpis.

Nakon što je Pod Bijeli brijeg stigao golman Kenan Topolović, a Slobodan Jakovljević produžio ugovor, danas je potpis na novu saradnju stavio i Semir Pezer.

Ovaj 26-godišnji veznjak je sa viceprvakom Bosne i Hercegovine produžio saradnju za još dvije sezone i ostat će u mostarskom timu do 2021. godine.

Pezer je član Plemića postao 2017. godine. Stigao je iz zeničkog Čelika, a za Zrinjski je odigrao 49 utakmica i osvojio je naslov prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je u karijeri igrao još za Igman, Tešanju i Borac Jelah.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ludilo_brale
Tako to rade veliki klubovi .
3 0
Grohot
balije idete na heliodrom ha zarati
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi