Smajlagića sitnice dijele od potpisa

Bh. napadač mijenja klub

Smajlagića sitnice dijele od potpisa

S. Mlaćo

Nekadašnji omladinski bh. reprezentativac Semir Smajlagić mogao bi napraviti ove zime veoma dobar transfer.

Naime, Smajlagić se nalazi pred potpisom za Sheriff Tiraspol, a posljednji period proveo u je u slovenskoj Gorici.

Saznajemo da je skoro sve dogovoreno, te da bi Smajlagić uskoro mogao ozvaničiti saradnju. Potvrdio nam je to i njegov menadžer Nedžad Aljić.

"Semir je jučer obavio medicinske preglede, čeka se dogovor oko obeštećenja između Gorice i Sheriffa. Ako sve bude po planu što se tiče ugovora, on će potpisati na dvije i po godine", kazao nam je Aljić.

Smajlagić je u karijeri nastupao i za FK Sloboda Tuzla, FK Mladost Doboj Kakanj, te FK Sarajevo.

U protekloj polusezoni u 18 kola upisao je dva pogotka i dvije asistencije, te slovenski mediji za njega imaju samo riječi hvale.

Sheriff je najtrofejniji klub u Moldaviji, a Smajlagić neće biti jedini nogometaš iz naše zemlje u ovoj sredini, s obzirom da je tu i nekadašnji član FK Sarajevo Rifet Kapić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi