Semir Štilić: Trebali smo pobijediti!
Štilić u vazdušnom duelu sa Zdenekom Grygerom

Reprezentativac BiH za SportSport.ba iz Torina

Semir Štilić: Trebali smo pobijediti!

Najveće iznenađenje prvih utakmica 1. kola Evropske lige, priredio je poljski Lech iz Poznana, koji je u Torinu remizirao (3:3) sa slavnim Juventusom.

Lech je bio nadomak senzacije, nakon što je ekipa za koju nastupa reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić imala vodstvo od 2:0, ali se Stara dama vratila i prekorenula na 3:2, da bi poljski sastav u posljednjoj minuti susreta stigao do zlata vrijednog boda.

"Ma, zadovoljan sam rezultatom, ali kako smo igrali trebali smo pobijediti. Vodili smo sa 2:0 u prvom poluvremenu, ali smo naivno primili gol u posljednjoj minuti prvog dijela. Juve je preokrenuo nakon toga, ali smo uspjeli doći do boda u završnici i nikakako ne možemo biti nezadovoljni. Uzeti bod Juventusu u Torinu svakako nije mala stvar", kazao je nakon susreta u Torinu Semir Štilić u razgovoru za SportSport.ba.

"Bez obzira na rezultate iz prvog kola, Manchester City i Juventus su i dalje prvi favoriti u našoj grupi. Međutim, mi smo s ovim bodom i tri postignuta gola Juventusu u gostima pokazali da možemo. Sada svakako razmišljamo drugačije i do kraja grupne faze ćemo tražiti svoju šansu da se plasiramo među najbolje dvije ekipe u grupi", dodao je Štilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.