Semir Štilić u timu kola Ekstraklase Poljske

Odlična igra

Semir Štilić u timu kola Ekstraklase Poljske

Semir Štilić imao je specijalan motiv u minulom kolu poljske Ekstraklase. Sa svojom Wislom igrao je protiv bivšeg kluba, Lecha iz Poznana na čijem je golu stajao Jasmin Burić. 

Wisla je trijumfovala rezultatom 3:2, a jedan od ključnih igrača u pobjedi bio je Semir Štilić koji je izabran u najbolji tim trećeg kola.

Štilić je svojevremeno bio najbolji igrač Lecha za koga je u to vrijeme nastupao i Robert Lewandowski. Nakon Lecha, okušao se u Karpatyma, te kasnije u Gaziantepsporu iz koga je dospio u Wislu Krakow.

Najbolji tim trećeg kola poljske Ekstraklase čine: Krzysztof Pilarz (Cracovia) - Paweł Golański (Korona), Hernani (Pogoń), Błażej Augustyn (Górnik) - Dani Quintana (Jagiellonia), Piotr Wiśniewski (Lechia), Semir Štilić (Wisła), Łukasz Garguła (Wisła), Rafał Boguski (Wisła), Robert Pich (Śląsk) - Maciej Korzym (Podbeskidzie)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.