Da li se sjećate legendarnog Senada Brkića? Pronašao je trenerski angažman u BiH

Sve je dogovoreno

Da li se sjećate legendarnog Senada Brkića? Pronašao je trenerski angažman u BiH

S. Mlaćo
NK Moševac iz Maglaja ima novog šefa struke.

Radi se o legendi Premijer lige naše zemlje i legendi zeničkog Čelika Senadu Brkiću.

Brkić je poslije bogate igračke karijere, bio trener u omladincima NK Čelik te trener u stručnom štabu prvog tima Zeničana u nekoliko navrata.

Posjeduje 'A' trenersku licencu i sada ga očekuje izazov u klubu koji se takmiči u Drugoj ligi Centar.

Senad Brkić novi je trener naše ekipe,predsjednik u.o. Ermin Husaković danas je dogovorio saradnju za nastavak sezone sa Brkićem kojem želimo mnogo uspjeha u našem klubu.

Posted by NK Moševac on Monday, April 10, 2023

Senad Brkić novi je trener naše ekipe. Predsjednik Upravnog odbora kluba Ermin Husaković danas je dogovorio saradnju za nastavak sezone sa Brkićem kojem želimo mnogo uspjeha u našem klubu“, stoji u objavi NK Moševac.

Oglasi

U Maglaju su se jučer odlučili razići sa dosadašnjiim trenerom Erminom Vehabovićem te na taj način pokušati 'probuditi' ekipu.

“Nakon niza slabijih ligaških rezultata i nedopadljive igre naše ekipe, na sinoćnjem sastanku Upravnog odbora kluba odlučeno je da je ponuđena ostavka trenera Ermina Vehabovića trenutno, možda ne najbolje, ali zasigurno najbezbolnije rješenje za nastalu situaciju te je ista i prihvaćena.

Erminu se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo na svemu učinjenom za NK Moševac te mu želimo mnogo sreće u daljem radu“, istakli su jučer iz NK Moševac.

U vikendu iza nas Moševac je poražen od Žepča sa 1:0.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Trenutno je ovaj tim na devetom mjestu sa 25 osvojenih bodova, te već pet kola ne zna za pobjedu.

Brkić će debi imati protiv četvrtoplasirane Bosne iz Visokog narednog vikenda.

Top Komentari

user1670826390
Sretno Brka, i da nam uskoro opet dodjes u Likce
0 0
Convicts
Ubica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi