Senad Husić novi angažman pronašao u Češkoj

Lijevi bek koji je nastupao za Željezničar, Čelik...

Senad Husić novi angažman pronašao u Češkoj

S. Mlaćo

Senad Husić (27), nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, posljednji angažman imao je u redovima zeničkog Čelika, a karijeru će sada nastaviti u Češkoj, tačnije drugoligašu MFK Frydek Misteku.

Husić je u našoj zemlji nastupao i za FK Željezničar, te Bosnu iz Kalesiju i gradačačku Zvijezdu. Boravio je i mađarskom Dosgyoru, dok je za mladu reprezentaciju BiH upisao tri nastupa.

Sa Frydek Mistekom potpisao je ugovor na dvije godine, a njegov novi tim se nakon šest odigranih kola u novoj sezoni nalazi na 14 mjestu sa samo pet osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi