Senad Husić se vratio u Premijer ligu

Lijevi bek pronašao novi angažman

Senad Husić se vratio u Premijer ligu

S. Mlaćo

Kako saznaje SportSport.ba nekadašnji mladi reprezentativac BiH Senad Husić (27) karijeru će nastaviti u redovima zeničkog Čelika.

Husić je posljednji angažman imao upravo u Čeliku, ali je na kraju prošle sezone napustio ovaj klub.

Bio je u potrazi za inostranim angažmanom, međutim na poziv novog šefa struke Zeničana Elvedina Beganovića odlučio da se vrati na Bilino Polje.

Husić je dobro poznat bh. sportskoj javnosti, s obzirom da je nosio i dres Željezničar, te Zvijezde Gradačac i Bosna Kalesije. U Mađarskoj je bio član Diosgyora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čeliku su pojačanja svakako potrebna, s obzirom da se nalazi na predposljednjem mjestu Premijer lige BiH sa samo sedam osvojenih bodova, a u narednom kolu će ugostiti sarajevski Željezničar.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi