Beganović: Mladost je od nas bolja taman za ova četiri gola

Trener Čelika nezadovoljan

Beganović: Mladost je od nas bolja taman za ova četiri gola

Trener Čelika Elvedin Beganović bio je nezadovoljan izdanjem svog tima na današnjoj utakmici protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Zenički tim je poražen rezultatom 4:0, a Beganović je nakon utakmice poručio da je Mladost bila bolja tačno za ta četiri gola, koliko je na kraju i iznosila razlika između ova dva tima.

"Ne mogu biti zadovoljan ni igrom, ni rezultatom ni odnosom igrača. Vidi se da je Mladost bolja ekipa i taman su bolji za ova četiri gola. Danas je počelo šest igrača do 21 godine, a neki mladi igrači su ušli i sa klupe i to dovoljno govori o situaciji u kojoj se nalazimo. Pokušat ćemo se na ovoj pauzi pripremiti koliko možemo, a ostale probleme ćemo rješavati u hodu. Na nama je da radimo", rekao je Elvedin Beganović.

Čelik na reprezentativnu pauzu odlazi sa pretposljednjeg, 11. mjesta na tabeli i u nastavku sezone Zeničane čeka paklena borba za opstanak u bh. eliti.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi