Senad Husić u izraelskom Ashdodu

Mladi bh. reprezentativac napustio Zvijezdu

Senad Husić u izraelskom Ashdodu

Edmir Škorić

Mladi bh. reprezentativac Senad Husić napustio je redove gradačačke Zvijezde i potpisao za Ashdod, klub iz Izraela.

Husić je otputovao u Izrael i samo ga sitnice dijele od potpisa za Ashdod. Iako je imao ponudu njemačkog drugoligaša Karlsruhea, ipak se na kraju odlučio za drugu opciju.

 

"Ponuda iz Izraela je bila povljnija i zato sam je prihvatio. Jeste da ću biti daleko od Evrope i daleko od očiju naše javnosti i selektora, ali se nadam da ću do kraja ciklusa i dalje dobijati pozive za mladu reprezentaciju", prenosi Husićevu izjavu portal kalesija.com.

 

Igračku karijeru je započeo u Bosni iz Kalesije, a 2009. godine prešao je u Zvijezdu iz Gradačca, gdje se dobrim igrama nametnuo i selektoru U-21 reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti