8

Komentari (8)

Alpasinacxx
Uprava je djelovala preventivno. Mislim opet da se trebala sa čekati polusezoni, tj kraj utakmice sa Zvijezdom, naći rješenje ko je nasljednik i onda objaviti, ali eto. Ne smije se čekati da padnemo na 4. mjesto da bismo nešto poduzeli. Hvala Husref za sve, ali debakl u dva derbija, očajna igra u gostima i patnja na Koševu sa svim protivnicima zaista jesu pokazatelji da nešto nije u redu i da je potreban rez u klubu.
Ljacmu1
U profesionalnom nogometu nema mjesta za sentiment. Igre i rezultati su mjerilo, a Sarajevo je primilo 8 golova u 2 derbija i oba izgubilo nakon vodstva plus je ispao iz kupa nakon vodstva. U gostima loša igra. To je znak da nešto nije uredu s njegovim sistemom igre.
Pitarbucapotok
Laži nekog drugu kretenu jedan. Husref do groba
Sikter2027
SikterRajvoSamosa
Kakva ste vi bagra. I skontali da vam je Husref glavni problem.... da vas hoce manekeni na celu sa seljacicem Hadzicem kostati sezone.
Sikter2027
A sta ti je Hadzija kriv?
Aoki
Istina živa, rumeni je u jednoj stvari u pravu, pola stadiona je skoro svaku utakmicu bilo skeptično i nezadovoljno igrom ekipe ali je rezultat bio pozitivan pa su poslije mnogi zaboravljali na igru i ponašanje pojedinih igrača
Terminator
Kod vas će biti ,Sa konja na magarca.Ćao Evropo,ćao,ćao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.