Senad Lulić na zastavi Lazijevih Irriducibila

Uživa veliki respekt kod navijača

Senad Lulić na zastavi Lazijevih Irriducibila

Rijetki fudbaler današnjice zavrijede toliki respekt kod navijača svoga kluba da ih fanovi stave na neku od svojih zastava ili transparenata. To je pogotovo teško ostvarivo za strane, fudbalere koji su došli sa strane, koji nisu ponikli u klubu čiji dres nose.

Ipak, da nije nemoguće zaslužiti i pridobiti pažnju navijača dokaz je i Senad Lulić. Lik fudbalskog reprezentativca Bosne i Hercegovine nalazi se na jednoj od zastava Lazijevih Irriducibila, a pored Lulićeve slike na zastavi je i pehar namijenjen osvajaču Kupa Italije.

Golom u prošlogodišnjem finalu Senad Lulić je ovaj trofej donio "nebesko-plavima", da stvar bude još bolja po našeg Zmaja, gol koji je odlučio pobjednika postigao je ljutom gradskom rivalu, ekipi Rome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.