Senegalci stekli pravo nastupa za NK Čelik
Navijači Čelika će konačno moći vidjeti na djelu dva dugo očekivana pojačanja. Senghor i Marone bi mogli debitovati već protiv Širokog Brijega

Senghor i Marone u konkurenciji za sutrašnji meč

Senegalci stekli pravo nastupa za NK Čelik · Zvanično

U NK Čelik su se početkom mjeseca vratila dvojica senegalskih fudbalera, koji su prethodno bili primorani napustiti BiH zbog papirologije.

Riječ je o zadnjem veznom Faustinu Senghoru (24) i krilnom napadaču Moussi Maroneu (23), a kako SportSport.ba saznaje njihova papirologija je sada riješena, pa su Čelikovi Senegalci stekli pravo nastupa u Premijer ligi.

Tako će već sutra Senghro i Marone biti u konkurenciji za duel 14. kola Premijer lige BiH sa Širokim Brijegom.

Iako su u Čeliku učinili sve da i šef struke sutra po prvi put zauzme svoje mjesto na klupi, Adnan Ornek ipak neće biti pokraj terena uz svoju ekipu. Ipak, Ornek bi konačno trebao sjesti na klupu u narednom kolu kada Čelik gostuje Zrinjskom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Čelik sutra od 17:00 sati na svom Bilinom polju dočekuje ekipu Širokog Brijega.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi