52

Komentari (52)

*p!p!t@*
Rumeni seljačić
user1676717906
Eki majmuna tetoviranog. ****m li mu nenu tetoviranu u ledja.
enko
Ja budale,komisiji ce ovo sjesti ko kec na desetku.ostace na snazi kazne.e seljacino sta uradi od sarajeva
sarayson
Valjda je stadion mjesto gdje se skoro sve i svasta moze kazati, psovati pa i u nekoj mjeri (iskljucivo s ciljem provokacije) i poniziti protivnika i dr. Taj krkan se ponio u skladu sa pravilima i ponasanjem koje se precutno odobrava. Sta fali biti krkan.
desnibocni
Kako je samo kulturan. Divna jedna porodica, na dobrom glasu. Lijepo odgojen, uljudan i fin. Baš za uzor mladim ljudima... Ipak se samo zejabavam.
Mel_Glupsonn
Đeko mu platio kosu..pišam im se usta obojici...vico ih ****
user1574859714
Kakva seljačina i ptimitivac iz doba divljaštva kao i ovi njegovi što komentarišu
Alenizmostara
Mene bi stid bilo da ovaj seljak obnaša bilo kakvu funkciju u klubu za koji navijam !
rabodimis
Mene bude stid kad seljak pokusava ubijedit nekog drugog da je seljak.. Nek si ponosan na fasiste i lopove sto orgijaju kompletnom ligom jbo ti pas mater "zabrinutu", hinjavu..
Alenizmostara
Vašu seljačinu je dovoljno pogledati i sve je jasno.
rabodimis
Nista gore od hinja i pizdurina na svijetu nema... Zamisli kakva pizda trebas bit pa Ibricicu zamjerit ono sto radi njih 90% na stadionu.. Ne laktaj se papak, on je uspjesan covjek, normalno je da tebi i tebi slicnim smeta.. ne treba tebi vise od ogledala pa da prepoznas pravu seljacinu.. ;)
Alenizmostara
Čim njega brane sa takvim vokabularom, onda ništa drugo nego kuku ocu, kuku majci. Mogu misliti kakvi su ostali u klubu i oko njega kad se predstavnik kluba ovako ponaša. Možda je on i dobar kakvi ste ostali. Jos jednom, kuku ocu i kuku majci !!
Trapatoni
Debilu pametni iz Mostara, dokle vise ? Eto yebem i tebi i Vici i Gigovicu i svim mesetarima sve sto imate! Ja prvi ne volim tog Ibricica! Ali dokle vise debilu jedan? Dokle? Kako? Ajde objasni pametnjakovicu! Povedi nas!
Alenizmostara
Upravu sam. Ima vas i gorih selječina od Ibricica ! Moj komentar se odnosio na ponašanje dotičnog, a ne kao zaštita bilo koga. Naravno da bi svi voljeli da su stvari u savezu drugačije ali ovo nije način na koji se rade promjene. Ako iko u ligi ima povlastice onda je to Borac i Sarajevo. E sad, problem je taj što jezičak na vagi u vašem međusobnom duelu otišao na stranu Borca po kvaliteti fudbala i vrlo malo po suđenju pa ste se našli osteceni a niste na to navikli. Prava Sarajevska gospoda navija za Želju to je opste poznato.
PRESEDAN
Sarajevo grade,šta ti papci rade.
Gr0hot
Manager
Real Madrid Zenica ne psuje.
user1675926959
Zbog ovakvih đulkoša i treba ligu ugasiti
rabodimis
Ma ta kazes.. jbo te otac retardirani..
Delegat
Ja pametnjakovica i postenjacina jbt a kada ih pokradu onda kukaju normalno da im treba jbt sve po spisku lopovsku
fare87
Bazaro pizdurino, gicini pusaci, ne smijete pisnuti, trebate Sivcu dignuti spomenik, jos dvojicu vam je trebao iskljuciti stilica i selimovica, penal svitati kada karic odnosoptu rukom, druga liga kme, derbi SaGornjim Rahicem
desnibocni
Fare sine, jesi li uradio zadacu za sutra. Taj prvi srednje je najteži razred, a to sto ti se desava u stomaku nije snaga vec ti se prisralo. Mrš...
E.Car
Fare je počeo da puši marihuanu u 3. osnovne pa ga razumi. Tad je već bio punoljetan. Srednju upisao u 34. godini, još uvijek je prvi razred sa 37.godina!!!
fare87
Jesi jadan, debilu, pisat pa spavat, miran, k nozi keru
Ajax11
Svaka čast ! Pa ovom Gigoviču i moras hebat mater ćim ga sretneš
user1703271355
Ustati pa reci Ibricic, jedini ima muda reci sto misli nije kao ove picke mitomanske
dsimic
Ovog idiota doživotno ukloniti iz fudbala,pravi veliku štetu Sarajevu.
SonPen1946
Sa gospodom gospodski, a sa stokom zna se kako.
user1574859714
Plačeš li seljačino kao i direktor ti
Zaštita Identiteta
Ovaj zna gdje je čija žena i koliko ima djece, al eto Ziljkić je bio problem i uvezan s mafijom? Smiješno :)
user1676580483
Trebaobi da bude primjer djeci bivsi reprezentativac i funkciju koju obnasa a on nazalost s...k
visokohz
Koja ****a od portala fuj
user1708890612
A svi su kritikovali Papeta kada je njega precrtao da ide na SP u Brazilu i onog papka Zukanovica isto
celvedin
Koja seljacina
user1619624678
Eto Gigovića branite. Znate li vi šta je obraz.
hzsg
Koliko OVAJ PORTAL SA UREDNICIMA MRZI F.K. SARAJEVO...., TO JE ČUDO JEDNO !! Zbog toga, molim lijepo sve urenike i novinare ovog portala, DA STANU U RED, ČEKA IH BANANA..!!!! Prijatno...!!!
Ecosport
Pitanje je zbog čega yebe mater sudiji, da li zbog crvenih Želji ili crvenog Sarajevu... Pošto znamo da je navijač plavih, a radi(o) za bordo, tako da nije sigurno zbog čega se tačno ljuti.
rabodimis
Familiju ti jbem retardiranu i glupu.. Zbog istog razloga.. K*rvin sine s*res konstantno o Sarajevu i fol se sokiras kad ti se pos*rem po poganoj familiji.. Jel ti sad jasnije jbo ti pas mater zacudjenu..
Ecosport
Halo debilu, idi liječi frustracije na lavoru, dok ti ja kući prchim familiju, od najmlađe do najstarije. Yebo te Rumenko u usta žvaljava.
user1646074464
Tipični primjer bošnje seljačine kad se dočepa love pozicije i slično. A za tetovaže da ne pominnem išta,on je primjer da je i to izašlo iz mode.
Babaroga1987
E rumenko glavati, **** on oraške labudove
Drakula
Bravo Ibricicu mrtve im silujemo
user1697311255
Istjerati ****o žuto iz države, u Sloveniju pa se bahati...Pitar sam ali ovaj seljak je zalutao u moj klub. Sveto se vrti u grobu radi papaka poput njega!
ratip irats
Bolje je ovako javno, nego ko neki, hinjski u tunelu!!
*p!p!t@*
Ova seljačina treba da dobije zabranu obnašanja bilo kakve pozicije u sportu.
user1619624678
Kako samo branite bracu chetnike.
*p!p!t@*
Ne osnovu čega si to zaključio? Na osnovu izjave da ovakvim debilima nije mjesto u civilizovanom svijetu? A posebno da predstavljaju bilo kakve vrijednosti? Mali rumeni seljak zaslužuje da čuva ovce na proplancima Vlašića uz frulicu...
rabodimis
Kojem bolan civilizovanom svijetu ??? Hajd lagano odjbi.. imas ti svoj klub I svoje probleme.. Zbog takvih pizdurina i jesmo u ovakvoj situaciji.. Ne vidim da si za sudije ista napisao... Koliko se sjecam vasi zapalise auto sudiji a ti fol sad sokiran sto Ibricic psuje na nepravdu ??? XD Jbo vam pas mater podanicku, svima.. Kad si takav strucnjak za frulice sa Vlasica i ovce, ti bi se trebao vratit tamo..
bazaorao
Šta očekivati od kitara? I na kraju bit će sudija kriv a ne oni, kao i uvijek.
user1619624678
Kako samo branite bracu chetnike.
rabodimis
Sta ocekivat od s*paka poput tebe nego da brane/opravdavaju lopove i da lizu g*zove dodikovim kartelasima.. Napusi nam se k*rca hinjak.. ;)
bazaorao
Nema gorih ******a od onih koji se ismijavaju sa vlastitom vjerom. Nit vole svoju niti poštuju tuđu, to je opis kitara.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.