Pozitivne vibracije u i oko FK Sarajevo: Senijad Ibričić odgovorio Hordama zla
Horde zla oglasile su se sinoć pozitivnim saopštenjem, na koje je odgovorio Senijad Ibričić putem Instagrama.

Sportski direktor tima s Koševa

Pozitivne vibracije u i oko FK Sarajevo: Senijad Ibričić odgovorio Hordama zla

Eldar Ganibegović

Sinoć su Horde zla objavile saopštenje u vrlo pozitivnom tonu, ističući pohvale za Senijada Ibričića i Simona Rožmana. Sportski direktor tima s Koševa sada je odgovorio putem Instagrama pripadnicima najvatrenije navijačke grupe FK Sarajevo.

Posljednju utakmicu u jesenjem dijelu sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine FK Sarajevo je igrao u Mostaru protiv HŠK Zrinjski prije tri dana i poražen je rezultatom 2:0.

Tako je ekipa s Koševa polusezonu završila na 4. mjestu iza Borca, Zrinjskog i Veleža, no navijači su itekako zadovoljni što pokazuje i sinoćnje saopštenje na Facebook stranici UNFKS - Horde zla.

"Stručni štab na čelu sa Simonom Rožmanom, kao i sportski direktor Senijad Ibričić, imaju našu otvorenu podršku u svom radu, dio je saopštenja u kojem je pohvale dobio i sportski direktor i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senijad Ibričić

Ni on sam nije ostao imun na to, te se putem Instagram storyja vrlo korektno zahvalio Hordama zla.

Oglasi

"Iskren i predan rad će uvijek donijeti rezultat! Svima, koji vjeruju u naš zajednički projekt, jačeg i uspješnijeg FK Sarajevo, hvala na podršci", napisao je Ibričić.

Dodao je i snimak zaslona mobilnog telefona na kojem se vidi cijelo saopštenje koje su Horde zla na Facebooku objavile.

Instagram story Senijada Ibričića.

Senijad Ibričić želi jedan pravi prijelazni rok

Prije nekoliko dana je u velikom intervjuu za SportSport.ba govorio upravo Senijad Ibričić. 

Istakao je sportski direktor FK Sarajevo je da se prava ocjena za rad trenutne strukture kluba može dati tek nakon jednog pravog prijelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostaje da vidimo šta Sarajevo može u nastavku sezone. Realan cilj su pretkola Konferencijske lige, no, ko zna, možda se otvori šansa i za titulu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hanibal
Ja mislim da je ova sezona bila jako losa. Borac nam bjezi 12 bodova.Sloga iz Doboja nam uzima 6 bodova??? Previse kikseva. Igra losa. Vratiti Mirzu Varesanovic i ona dva igraca s posudbe (Kapetanovic i Gulisvili) i Serbecica u prvi tim .
2 1
magistar
FK Sarajevo je klub u kojem se ponajviše osjete različite struje i vizije ljudi u klubu. Mnogo je tu kukolja koje zanima isključivo profit i samopromocija, a inače imaju najbolje uslove i najviše love.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti