8

Komentari (8)

mido1921
Vicini pušikurci sa lavora
enko
Jos jedan cirkus u reziji nsbih i komisije.ovi nema ni u p.m.
pjanke.sa
Ismire ne dozvoli da te Vico kupi sa ovakvim pdlukama!!! Pokrenite inicijativu za Udruzenje klubova! To je jedini ispravan put! Ako odustanes od toga, izgubices povjerenje navijaca do pocetka sezone! Vec ti se ljulja stolica !!! Moras uraditi dobre poteze u narednom periodu ili je gotovo!
kaliopi
Izvini drug al kako misliš da mu se ljulja stolica? Nismo ga ti i ja postavili na to mjesto gdje je sada a ni navijači. Druga stvar ne mora ništa, šta će se to desiti ako ne uradi, pa ne živi lik od ovoga, budi zahvalan što je voljan da ulaže uopće. Treće nadam se da će uraditi sve da bude što bolje naredne sezone.
pjanke.sa
Ja se nadam da ce napokon da shvati sta treba da promjeni da sva svoja ulaganja opravda pred navijacima. A i pred sobom, da klub vraca pare investitorima. Stolica mu se moze zaljuljati vrlo brzo ako od navijaca izgubi povjerenje. Zivjelo je FK Sarajevo i prije a zivjece i poslije i Mirvica i Tana. Tesko, ali cemo se snaci ko plave fekalije sto se snalaze.
maximum
Cuj ukinuli a on nako odluke o suspenziji psuje na Grbavici sudijama i to jos kaze nekome da ga snimi. Apsurdistan.
Fele
user1676648256
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.