Senzacija iz Semberije: Nagrada za dobre igre - pripreme u Antaliji
Foto: OFK Sloga GC

OFK Sloga izarasta u ozbiljan klub

Senzacija iz Semberije: Nagrada za dobre igre - pripreme u Antaliji

Sloga iz Gornjeg Crnjelova, malog mjesta u blizini Bijeljine, ne prestaje sa podvizima i možemo reći da izrasta u ozbiljan klub u našim okvirima.

Ekipa Sloge je za već preskočila nekoliko rangova takmičenja i prošle sezone izborila plasman u Prvu ligu RS. Znalo se da se radi o ambicioznoj ekipi, ali je malo ko pred početak sezone mogao čekivati Slogu na prvom mjestu tabele nakon sedam odigranih kola.

Semberci na svom kontu imaju 19 bodova, dva više od drugplasiranog Borca kod kojeg gostuju ove nedjelje u derbiju 8. kola Prve lige RS.

Sjajni rezultati Sloge, očigledno, ne dolaze slučajno. Već sada je jasno da se radi o ozbiljnom projektu. Ekipa ima odlične uslove za rad, klub osigurava svu opremu, a sada je predsjednik Zlatko Krbanjević odlučio na svojevrstan način nagraditi fudbalera za dobre rezultate i to odlaskom na pripreme u Antaliju, što je nešto čemu se i neki klubovi iz Premijer lige mogu samo nadati.

"'Malo je riječi kojima bih opisao sreću i ponos zbog rezultata koje postižete. Još više od toga me raduje ova atmosfera koju vidim na treninzima. Dišete kao jedan i to je jedan od najvažnijih preduslova za uspjehe koje postižete", poručio je danas na treningu fudbalerima Sloge predsjednik Krbanjević, pa između ostalog otkrio planove kluba za pripreme:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Već sada mogu otkriti jednu lijepu vijest. Zimske pripreme obavićemo u Antaliji, u velelepnom hotelskom kompleksu i u najboljim mogućim uslovima za jedan fudbalski klub. Bićete rame uz rame sa evropskim velikanima i ponovo ćete biti u prilici odigrati vrhunske pripremne utakmice, ovaj put sa klubovima iz najjačih liga u Evropi".

Sloga ima velika očekivanja od derbija u Banjaluci, ali će fudbaleri ove ekipe itekako imati pune ruke posla s obzirom da za protivnika imaju snažnu ekipu Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi