Šerbečić ne putuje sa reprezentacijom u SAD

Napustio pripreme

Šerbečić ne putuje sa reprezentacijom u SAD

Besim Šerbečić sa fudbalskom "A" reprezentacijom Bosne i Hercegovine neće putovati na turneju u Sjedinjene Američke Države, potvrdio je danas selektor Robert Prosinečki.

Štoper Radnika se zahvaljujući odličnim igrama u protekloj polusezoni našao na popisu Prosinečkog, međutim, kao što se i očekivalo, sa državnim timom neće putovati u Sjedinjene Američke Države. 

Šerbečić je, naime, sinoć napustio Trening centar N/FSBiH kako bi otputovao u Norvešku, gdje će, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, potpisati ugovor s tamošnjim velikanom Rosenborgom.

Devetnaestogodišnji Šerbečić je u prvom dijelu sezonu za Radnik odigrao ukupno 18 utakmica, postigavši pritom dva pogotka, a njegova vrijednost na Transfermarktu (portal specijaliziran za transfere) iznosi 250.000 eura.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, još jedan igrač iz Premijer lige BiH je ove zime preselio u Norvešku. Riječ je o Ameru Ordagiću, novom članu Branna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi