Šerbečić odbio ponudu

Ostao u Rosenborgu

Šerbečić odbio ponudu

Mladi reprezentativac BiH Besim Šerbečić odlučio je da unatoč interesovanju drugih klubova ostane u Rosenborgu.

Šerbečić je u norveškom velikanu od prošlog ljeta, a iako se u minuloj sezoni nije pretjerano naigrao, odlučio je da ostane i pokuša se izboriti za minutažu kod trenera Eirika Hornelanda.

Potvrđuju to svakako i natpisi iz tamošnjih medija, prema kojima se za Šerbečićeve usluge ponajviše interesovao Tromso. Čelnici ovog kluba su pokušavali po drugi put da ga dovedu, barem na posudbu, ali nisu ga uspjeli privoliti na promjenu sredinu.

"Razgovarali smo sa Šerbečićem, ali nismo postigli dogovor", potvrdio je sportski direktor Tromsa Morten Johansen.

Podsjetimo, ovaj mladi defanzivac prije nego što je otišao u Norvešku igrao je u našoj zemlji za Radnik iz Bijeljine. Još je bio član Zvijezde i Bratstva.

Ugovor sa Rosenborgom mu važi do decembra 2021. godine.

Top Komentari

zokora
Glup Treba ici gde ce igrati Jos malo neka sedi na klupi Propao je
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi