Šerbečić stigao u Sarajevo, sutra zvanično predstavljanje

Stigao na Sarajevski aerodrom

Šerbečić stigao u Sarajevo, sutra zvanično predstavljanje

E. Škorić, foto: S. Bošković

Mladi bh. reprezentativac i stoper Ronseborga Besim Šerbečić narednu sezonu će provesti na Koševu.

Bordo tim privodi kraju pripreme za novu sezonu, a u utorak će na Koševu izabranici Husrefa Musemića ugostiti slavni Celtic i tako zvanično početi novu sezonu.

Igrački kadar Sarajeva doživio je nekoliko promjena ovog ljeta, te su na Koševu doveli nekoliko pojačanja. Jučer su iz ovog kluba obradovali svoje navijače objavom da je Besim Šerbečić novi igrač Sarajeva.

"I prije su me povezivali sa Sarajevo, postojala je mogućnost da dođem u Akademiju dok sam bio mlađi i jako mi je drago što sam sada ovdje u seniorskom timu. Imao sam još par ponuda za posudbe u ovom roku ali kada sam čuo da je Sarajevo zainteresovano za mene to je bilo to. Drago mi je što je dogovor uspješno okončan, čast mi je što ću nositi bordo dres", rekao je Šerbečić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je danas iza 18:30 sati stigao na Međunarodni aerodrom u Sarajevu, a očekuje se da ga Sarajevo do 8. jula prijavi za mečeve protiv Celtica u prvom pretkolu Lige prvaka. Niegovo predstavljanje zakazano je za sutra.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haroni
Sretno mu bilo! U Rosenborgu se nije baš naigrao. Nadam se da če na Koševu pokazat svoj potencijal.
8 0
Jadnimi
samo da ga povrede zaobiđu
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi