Musemić: Umorni smo, Šerbečić jedva hoda...

Press konferencija nakon meča

Musemić: Umorni smo, Šerbečić jedva hoda...

E. Škorić

Husref Musemić govorio je za medije nakon pobjede Sarajeva nad ekipom Radnika (2:1) u petom kolu Premijer lige.

"Teška utakmica. Mislio sam da ćemo u drugom poluvremenu riješiti utakmicu, ali očigledno da nismo imali ni svježine, a ni snage. Mislio da smo se osvježili u ovih pet dana, ali ove utakmice su ostavie traga", poručuje Musemić, pa nastavlja:

"Izgledali smo sporo i tromo, Radnik je preuzeo incijativu, pa smo primili gol, ali uspjeli smo postići još jedan gol i dobiti utakmicu. Čestitam igračima na pobjedi. Nije bilo loše u prvom poluvremenu."

"U Zenici smo trebali dobiti, pa nismo. Tako je u fudbalu, negdje vam se vrati. Morate shvatiti da smo umorni. Evo Šerbečić jedva hoda. Imamo veliki broj povreda, a čeka nas gust raspored. Moramo da igramo, vidjet ćemo šta će biti", tvrdi strateg Sarajeva.

Kako to da su gosti u drugom dijelu bili opasniji?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radnik je u drugom poluvremenu morao krenuti da nešto napravi jer je gubio, pa su uspjeli preuzeti sredinu i zabiti gol Ipak, srećom pa smo i mi zabili gol".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nas
24 0
ZatoSTOmogu
Jao umorni igraju 1 tekmu po 90mins sedmicno!!!
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi