Zvijezda Bayerna ima novi i potpuno drugačiji izgled pred derbi u Manchesteru

Posjetio slavnog frizera

Zvijezda Bayerna ima novi i potpuno drugačiji izgled pred derbi u Manchesteru

E. Škorić

Nogometaš Bayerna iz Minhena odlučio se pred utakmicu sa Manchester Cityjem na novi posjet frizeru i ponovo je iznenadio novim imidžom.

I u prošlosti je Serge Gnabry često znao da iznenadi novim frizurama. Od Rasta platenica do kovrdžave kose, nema kakve sve frizure nije nosio. Sada je "vuna" gotovo nestala, a za nju je zaslužan slavni frizer Derek Sealy sa Trinidad i Tobaga.

U svojoj radnji "Soul Barber's" u jednoj minhenskoj četvrti, koju vodi zajedno sa Lenčom Amanom, Gnabry je bio gost prije otprilike dvije sedmice.

U prvoj utakmici Bayerna novog trenera Thomasa Tuchela protiv Borusije Dortmund (4:2) Gnabry je prvi put bio zapažen sa novom frizurom. Fotografije kreiranja nove frizure sada su se pojavile na Instagram profilu popularnog frizera.

Osim Gnabryja, Sealyjevim rukama vjeruju i David Alaba (30), Bouna Sarr (31) i Jérôme Boateng (34) .

Oglasi

„Derek je kul! Uvek nas osvježi prije utakmica. Na meni pravi oštre i precizne rezove", rekao je Alaba o Sealyjevim vještinama 2018. godine, dok je još igrao u Bayernu, a danas je član Real Madrida.

Sa 14 godina, Sealy je naučio kako se šiša na Trinidadu i Tobagu. Brijač koji voli zabavu živi u Njemačkoj od 2010. godine. Prošle godine ostvario je životni san sa sopstvenom radnjom.

„Usluga Soul Barbera je prilagođena svakom klijentu čim sjedne u naše stolice“, kaže frizer.

Sa osmijehom dodaje: „Mi smo više od frizera. Možemo biti i životni treneri, maseri ili komičari. To neke zvijezde Bayerna najbolje znaju".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern inače večeras na Etihadu protiv Manchester Cityja igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, a Gnabry se nada da će mu Tuchel dati priliku od prve minute u ovako važnoj i velikoj utakmici.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

iceman07
Dobra
1 0
Stafamu1977
Odlicna!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi