4

Komentari (4)

plemic
profesore statistika kaže za sezonu 2019/20: 3.HŠK Zrinjski 22 11 5 6 30 : 12 38
lalinjo
Neka tebe Jakire,odradi europu,napravi rezultat i onda vidi kako ćeš se osijećati za nastavak,znamo da je rastanak neizbježan i da si čvrsto nogama na zemlji,na kraju krajeva ti ćeš znati kada je vrijeme za odlazak,a do tada IGRAJ DO KRAJA.
plemic
samir je za jednu godinu igranja u zrinjskom postao legenda. navijači ga vole kao da je ponikao u mostaru. jedini je naš bivši igrač koji je pokupio pljesak cijelih tribina kad nam je zabio. malo je samira, u pl bih. on je kombinacija kvalitete i skromnosti. nažalost stigoše ga godine ...
Chesa
Dobar trener. Bio je kandidat za selektora jedno vrijeme. Šteta što nije tada izabran.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.