9

Komentari (9)

lalinjo
Bilo kako bilo dokazao se kao stručnjak koji je promovirao PL,nadam se da kreću bolji dani za našu ligu koja nije toliko loša kako pojedinci pišu. Najbolji i najstabilniji klub u regiji se ne odbija i jako je teško dobiti drugu priliku,stoga mu želim svu sreću kao osobi što god odlučio,jer je to i zaslužio.
user1022
Kakve se gluposti sve pisu, sta ce Jakirovic trazit pomocnike, kad vec ima svoje.
bk123
Ako ode nek mu je sretno...ali volio bih da ostane. Dinamo se ne odbija jer tko zna da li će opet doći prilika... Kopić je pobjedom u Londonu kupio vrijeme i neka ga ima do ljeta a onda nek nas Jakirović povede iu Europi i poslje nek ide u Dinamo...
Realist
Volio bih zbog njega, ali mislim da ima kandidatat koji su sad u HNL, a ipak mislim da ce Kopić ostat na duže
pjanke.sa
Eto Bilbije u Dinamo ako ovaj ode. I raspade se mali klubcic Zrinjski. Nadati se.
Rastafarian
Nadaj se i umri u nadanju :)
Ekspert
Pa je li moguće toliko mrziti? Stvarno ga pretjera. " Mali klubčić ", sa 6 titula prvaka BiH, 7. na putu, jednim kupom. Baš mali.?
bk123
pjanke .sa i kenjac je umro u nadi
pjanke.sa
Uuu sto ste se razmnozili vi sta je vise niste ugrozeni a? Doslo i vasim 5-6 minuta? Hajde svi malo kod gospe nadanja se naduvajte.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.