Jakirović: Bili smo odlučni i hrabri, zasluženo smo slavili

Zrinjski bolji od Sutjeske

Jakirović: Bili smo odlučni i hrabri, zasluženo smo slavili

E. Škorić

HŠK Zrinjski je danas pobijedio Sutjesku iz Nikšića s 2:0 u prvom polufinalu turnira u Gabeli.

Plemići su slavili s pogocima Nemanje Bilbije, a sutra će u finalu igrati protiv boljeg iz duela GOŠK - Gradina.

"Utakmica dobra. Malo smo se mučili u prvom poluvremenu. Više s terenom, koji izgelda dobro, ali na nekim mjestima je kvrgav. Moramo se prilagoditi. U poluvremenu smo se dogovorili i neke stvari promijenili, bili smo odlučniji i hrabriji, dali dva gola i zasluženo pobijedili", rekao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović za SportSprot.b.ba, dodavši:

"Nemam zamjerke igračima. Rade dobro. Možda je to protiv Posušja bio umor ili loš dan, ali kada radiš i nešto želiš, nagrada dođe prije ili kasnije".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi