Sergio Aguero na ljeto slobodan, sada čeka samo jedan poziv

Želja mu da ide u Španiju

Sergio Aguero na ljeto slobodan, sada čeka samo jedan poziv

Edmir Škorić

Argentinski napadač Sergio Aguero napušta Manchester City na kraju sezone.

Aguero će postati slobodan na ljeto i navodno je spreman da promijeni tim, a i na Etihadu su već počeli da traže adekvatnu zamjenu za svog najboljeg strijelca u povijesti.

Cadena Ser je objavila kako je Aguero u 32. godini spreman napustiti Englesku i kako je njegova želja da nastavi karijeru u Barceloni.

Katalonci također traže golgetera, a Aguero se nada pozivu s Nou Campa kako bi zaigrao sa svojim zemljakom i priajteljem Lionelom Messijem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Agueru Španija nije nepoznanica, budući da je prije Cityja igrao u Madridu za Atletico. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi