Aguerov test zabrinuo sve u Barceloni

Šta je pozadina?

Aguerov test zabrinuo sve u Barceloni

S. Mlaćo

Sergio Aguero je prije par dana i zvanično postao novi član Barcelone.

Kako je bilo i najavljeno, čim je završio posljednji meč u sezoni sa Cityjem (finale Lige prvaka op.a) Argentinac je krenuo put Barcelone. Potpisao je za Katalonce kao slobodan igrač, a predstavljen je na Camp Nouu. Pozirao je za fotografe u društvu svoje supruge.

"Svi znamo da je Barca najbolji klub na svijetu. Stoga mislim da sam sjajno odlučio što sam došao ovdje i nadam se da ću pomoći ekipi. Naravno, ovo je korak naprijed u mojoj karijeri. Sretan sam i nadam se da ćemo osvajati trofeje", rekao je Aguero.

“Želim uputiti veliki zagrljaj svim navijačima. Pokušat ću dati sve od sebe i nadam se da će navijači uživati u mojim nogometnim vještinama", dodao je.

Ipak, nije sve za Argentinca bilo po planu. Naime, jučer su se pojavile informacije da je pozitivan na koronavirus.

Stigli su demanti i precizno pojašnjenje u kojem se navodi da je Aguero poslije pozitivnog testa, dobio i negativan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šta se krije iza svega nije poznato, no jasno je da u Barceloni neće ništa prepustiti slučaju.

Aguero je već prošle sezone prebolio koronu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi