Pochettinu PSG dovodi zvijezdu Manchester Cityja

Aguero seli u Pariz?

Pochettinu PSG dovodi zvijezdu Manchester Cityja

E. Škorić

Argentinski stručnjak Mauricio Pochettino je 2. januara imenovan za novog trenera PSG-a.

U prvoj utakmici na klupi PSG-a Pochettino je osvojio bod u gostima kod St. Etiennea, a do kraja mjeseca želi da napravi određene promjene u timu. Ima plan da dovede neke igrače, a neke da proda.

Prema najnovijim informacijama koje kruže relevantnim sportskim sajtovima u Francuskoj, Engleskoj, Italiji, Njemačkoj i Španiji, PSG planira da angažuje Sergija Aguera.

Aguero na ljeto postaje slobodan igrač i francuski prvak vjeruje da će se rastati sa Cityjem, a da će ujedno biti spreman da karijeru nastavi u Parizu. PSG će mu svakako ponuditi dobar ugovor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pochettino smatra da bi se njegov sunarodnjak sjajno uklopio u centru napada u kojem se nalaze još Mbappe i Neymar.

Tridesetdvogodišnji Aguero je od 2011. godine igrač Manchester Cityja s kojim je osvojio sve osim Lige prvaka, a u Parizu je upravo taj trofej ono što oduvijek žele.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Kakav svrš od ekipe oni imaju svaku godinu, a više ni u francuskoj meda ne mogu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi