Sergio Ramos ide iz Reala zbog svađe s Florentinom Perezom?

Totalno rasulo na Bernabeu

Sergio Ramos ide iz Reala zbog svađe s Florentinom Perezom?

Endin Čaušević

Sergio Ramos našao se na velikom udaru kritika nakon što je Real Madrid ispao u osmini Lige prvaka od Ajaxa. 

Real je prvi meč pobijedio u Amsterdamu sa 2:1, ali su doživjeli veliki šoku revanšu jer je Ajax slavio sa 4:1 i tako se plasirao u četvrtfinale. Najveće kritike dobio je Sergio Ramos koji nije igrao meč u Madridu, ali zbog velike gluposti iz prve utakmice.

Kapiten kraljevskog kluba je namjerno dobio žuti karton u Amsterdamu kako bi očistio kartone za četvrtfinale jer očito nije ni sanjao da će njegov tim ispast. Uz to UEFA mu je produžila suspenziju na još jednu utakmicu, a Ramos je katastrofu svog tima pratio s tribina.

Španski mediji objavili su da je nakon utakmice došlo do velikog sukoba između Ramosa i predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza, koji je bio bijesan zbog toga što Ramos nije igrao.

Navodno, svađa je trajala skoro pola sata, a potom je Ramos ljutito napustio Santiago Bernabeu. Navodno, špekulacije oko njegovog odlaska na kraju sezone već su počele i madridski AS tvrdi da će Ramos karijeru nastaviti u Englekoj.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako piše AS za Ramosa je interes pokazao Manchester United koji je spreman da mu ponudi izlaz iz Real Madrida, te sigurno da jedva čekaju da ga dovedu u svoj klub.

I sam Perez bi mogao prodati Ramosa jer se sprema velika rekonstrukcija ekipe Reala na kraju sezone. Ovaj 32-godišnji defanzivac s Kraljevima ima ugovor do 2020. godine, ali bi nakon 14 godina mogao napustiti Real Madrid.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti