Sergio Ramos odbio Real, sve bliže Unitedu?

Ne želi produžiti ugovor

Sergio Ramos odbio Real, sve bliže Unitedu?

Edmir Škorić

Sergio Ramos i dalje odbija da produži ugovor s Real Madridom.

Ramos je nezadovoljan u Madridu, želi da zarađuje više od ove sezone. Klub mu je spreman izaći u susret, ali ne u potpunoj mjeri, što Španca ljuti.

Pouzdani stoper povezuje se s Manchester Unitedom i glasine ne prestaju, a pogotovo nakon što je Ramos, prema pisanju uglednog lista AS, odbio još jednu ponudu Kraljeva.

Kako se navodi, Ramosu je ponuđeno 5.7 miliona funti godišnje, ali to njemu nije dovoljno i zato bi se mogao dogoditi još jedan veliki transfer ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramos bi mogao da bude dio transfera Davida de Gee u Real, obzirom da je i sjajni Unitedov golman izostavljen sa spiska za sutrašnju utakmicu protiv Tottenhama.

Dodajmo još da su u Unitedu oslobođeni brojevi 2 i 3, što je još jedna od stvari koja ukazuje na Ramosov prelazak na Old Trafford. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.