Red Bull daje krila Real Madridu

Zidane želi igrača Salzburga

Red Bull daje krila Real Madridu

Edmir Škorić

Naslov je to koji je objavio madridski list "Marca", koja u tekstu piše o mogućim pojačanjima Real Madrida.

Real ima nekoliko želja u budućnosti i svi igrači koje prati uglavnom su povezani s Red Bullom. Trenutno je talentovani Mađar Dominik Szoboszlai na meti Kraljeva. Radi se o igraču Red Bull Salzburga koji je ranije bio na pragu Milana, ali odlaskom Zvonimira Bobana propao je posao.

Sada je Real najzainteresovaniji za igrača koji oduševljava golovima i asistencijama, a sjajnu sezonu krunisao je sinoć plasmanom na EURO s Mađarskom.

Szoboszlai je svlačionicu ranije dijelio s Elingom Haalandom, Norvežaninom koji je iz Salzburga zimus prešao u Borussiju Dortmund i koji se smatra da bi 2022. godine mogao da postane član "kraljevske porodice".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na Realovoj listi želja su i Sadio Mane iz Liverpoola, a koji je igrao za Red Bull Salzburg svojevremeno, baš kao i štoper Dayot Upamecano, koji igra za Leipzig, njemački klub koji je također u vlasništvu Red Bulla.

Zinedine Zidane se lično trudi da Upamecano dođe u Madrid i čini se da će na krilima Red Bulla Real graditi svoje rezultate u budućnosti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gazija_debil
Koliko znam on je blizi Arsenalu ali ok...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi