PSG Sergiju Ramosu nudi ugovor kakav se jednostavno ne odbija

Francuski prvak ne odustaje

PSG Sergiju Ramosu nudi ugovor kakav se jednostavno ne odbija

E. Oštraković

Sergio Ramos bi mogao da napusti Real Madrid, a kapitena Kraljeva trenutno najviše od svih želi PSG.

Bogati francuski klub spreman je da ponudi jak ugovor Špancu kojem Real ne planira produžiti saradnju, barem ne prema uslovima koje zahtijeva jedan od najboljih štopera svijeta.

Njemu Real nudi jednogodišnji ugovor jer ima preko 30 godina, a kako mu trenutni ističe na kraju sezone, rastanak nakon toliko godina sve je izvjesniji.

I dok Real daje jednogodišnji ugovor sa 12 miliona eura po sezoni, PSG je navodno ponudio Ramosu trogodišnji ugovor sa po 20 miliona eura, odnosno 60 miliona eura za tri sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Itekako je to primamljiva cifra, pa nam ostaje da vidimo hoće li Ramos u konačnici pristati na istu i čekati da mu istekne trenutni ugovor sa španskim velikanom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ThrillerHz
Objavite ga jos koji put, mozda nekog zaboli ona stvar za ramosom i psgovom ponudom
5 1
AmarSahi
Jel ovo 5. put da postavljate isti članak?
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi