Sutkinja vrištala od bolova nakon što je nokautirana na nevjerovatan način

Na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme

Sutkinja vrištala od bolova nakon što je nokautirana na nevjerovatan način

E. Čaušević

Nevjerovatna scena desila se prije nekoliko dana u okršaju ženskih timova Real Madrida i Athletic Bilbaa. 

Naime, ovu utakmicu sudila je sutkinja Sara Fernandez koja je pred kraj utakmice doživjela nokaut kada ju je lopta pogodila u glavu.

Jedna od igračica gostiju pokušala je zabiti pogodak s velike daljine, a na kraju je lopta pogodila sutkinju u glavu koja je pala kao pokošena.

Situacija je bila dosta ozbiljna jer Sara nije mogla da nastavi utakmicu. Udarac u glavu je bio očito ozbiljan iako se u prvi mah nije tako činilo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BlueBoys
Joj Sare koja ofiraza, pa nije te voz udario
4 1
WOLF20
Ni blizu glave
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi