11

Komentari (11)

dinass
Niko nije veci od kluba,ucjenjivati klub u najvecoj krizi od nastanka i to zbog para nije odlika kapitena
Ryder7
Do kad ćete se više igrati novinara Škoriću, Čauševiću i ostali seljoberi? Katastrofa za katastrofom, čuj "s*eban", pa da li te stid majke ti?
salt_city
Karlosicroberto
Hahaha ja majketi odakle si novinaruuuuu
haris004
Prema pisanju dobro upućenih novinara, Ramos je s*eban zbog toga Jel realno da ste ovo napisali u članku..uzaš
Hare
To je pokusaj nekog umjetnickog izrazavanja, nekog slenga, ali se samo brukaju
MaDaj
Fakat su promijenili tu recenicu hahahha bas mi je drago sto sam slikao prije hahaha
turuluru
Treba cjelojj upravi ****t majku. Klub je i ranije tjerao svoje Legende i nastavlja tradiciju. Raul, Casillas sad Ramos ccc
Mahatma.Barbie
Ko ga je otjerao? Nije htio da pristane na 10% manju platu. I to je opet godišnja plata sa bonusima od 10-ak miliona. 35. godina ima, prošlu sezonu bio prelos. Šta je trebalo, dati mu 15 milki platu da ostane?!
Hanson091
Covjek godinu dana odbija da potpise novi ugovor, i kad je vidio da ni u Psg nece dobiti vise novca predomislio se, ipak bi potpisao. Šipak. Legenda jeste, al legenda je i Modric pa prihvati minimalno smanjenje plate da bi ostao u Realu, a Ramos klub ucjenjuje da bi potpisao. Bili su i veci od njega, niko nije veci od kluba.
brutal_bandal
Hvala legendo ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.