Sergio Romero na Old Traffordu?

Argentinac u Unitedu?

Sergio Romero na Old Traffordu?

Midhat Šljivak

Argentinski golman Sergio Romero mogao bi ovog ljeta postati član Manchester Uniteda.

Budućnost Davida de Gee u Manchester Unitedu je neizvjesna. Louis van Gaal je također nezadovoljan Victorom Valdesom, pa će ovog ljeta biti prinuđen da dovede golmana.

Naravno, novi golman će stići ako ode David de Gea, a u Unitedu već našli potencijalnu zamjenu. Radi se o reprezentativcu Argentine Sergiju Romeru.

Trenutni golman Sampdorije brani zaista fantastično za ovaj tim. Louis van Gaal pokazuje veliki interes za njegovo dovođenje, ali neće ništa učiniti sve dok se De Gea ne odluči o budućnosti.

"Ne mogu reći da li ćemo dovesti Romera. Moguće je da dovedemo golmana, ali sve zavisi od De Gee", rekao je holandski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Romero je profesionalnu karijeru počeo u Racingu. Nakon toga je četiri godine branio za holandski AZ, a jednu sezonu je proveo i u Monacu kao posuđen igrač Sampe.

Za reprezentaciju Argentine sjajni čuvar mreže je odigrao 62 utakmice.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.