Trener Valladolida oduševljen dolaskom Kenana Kodre

Stigao iz Bilbaa

Trener Valladolida oduševljen dolaskom Kenana Kodre

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Kenan Kodro danas je zvanično potpisao ugovor s Valladolidom.

Kodro je odlučio da napusti Athletic BIlbao gdje se u dosadašnjem dijelu sezone nije naigrao, te je odlučio da ide u Valladolid na posudbu.

Ovaj klub će otkupiti na ljeto Kodrin ugovor i on će zvanično tada postati igrač Valladolida.

Trener španskog tima Sergio oduševljen je što je Kodro stigao i vjeruje da će biti pravo pojačanje za Valladolid u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Drago mi je što poznaje ligu i jezik i s tim nema problema. Fizički je u dobrom stanju, visok i dobro igra glavom. Njegov stil će nam pomoći sigurno u napadu jer nam je falio jedan takav napadač", rekao je Sergio.

Valladolid već sutra igra na svom terenu protiv Huesce meč 21. kola La Lige i očekuje se da će Kodro biti u konkurenciji za ovu utakmicu, te da će mu Sergio sigurno dati priliku da debituje.

Promo

Top Komentari

Ajdin K
Kako bi ja volio upoznati tvog menadžera
6 0
Shojich07
Kodro je rodjen u Španjolskoj, ima njihove papire ako sjedi na klupi ok za klub. Dok igrač sa BiH papirima mora biti klasa da bi prismrdio recimo Freiburg-u ili nekom drugom klubu tog renomea.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi