Seri razočaran potezom Barcelone

Propao mu transfer

Seri razočaran potezom Barcelone

Endin Čaušević
Teme:

Vezni fudbaler Nice Jean Michael Seri prije nekoliko dana bio je na korak od prelaska u Barcelonu.

Čelnici Barcelone otputovali su u Nicu kako bi završili transfer Serija, ali se u posljednji trenutak sve promijenilo. Nica i Seri su pristali na uslove koje je katalonski klub ponudio i kada se očekivalo da se ovaj transfer ozvaniči čelni ljudi Barcelone su povukli svoju ponudu.

Ovaj potez Barcelone žestoko je uzdrmao veznjaka francuskog kluba koji je zatražio od ove ekipe da ga poštedi utakmice ovog vikenda. Predsjednik Nice Jean Pierre Rivere je priznao da je Seri veoma razočaran potezom Barce jer je već vjerovao da je ispunio svoj san.

"Seri je nevjerovatno uzdrman i razočaran načinom na koji je propao njegov transfer u Barcelonu. Ne želim još ništa da pričam jer prelazni rok nije gotov, ali ći nakon toga reći sve što mislim. Ovako se ne radi u fudbalu", rekao je Riviere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi