Seri sve šokirao: Barca nije kriva što je propao transfer

Oglasio se veznjak Nice

Seri sve šokirao: Barca nije kriva što je propao transfer

Endin Čaušević
Teme:

Vezni fudbaleri Nice, Jean Michael Seri, propustio je zadnju utakmicu svog kluba u domaćem prvenstvu protiv Amiensa.

Amiens je iznenađujuće savladao Nicu sa 3:0 i jasno je da je mala kriza trenutno zahvatila ovaj tim. Utakmicu koja se igrala u subotu propustio je Seri koji je zatražio od trenera Nice da ga ne uvrsti u konkurenciju za ovaj meč jer se ne osjeća baš najbolje nakon što mu je neočekivano propao transfer u Barcelonu.

Seri je bio na korak da potpiše za katalonski klub, no u posljednji trenutak objavljeno je da od toga neće biti ništa što je bacilo u depresiju ovog veznog igrača. Nakon toga mnogi su osuli paljbu po Barceloni što je tako iznenada odlučila da sve stopira, no očito je da to nije bila baš istina. Veznjak Nice se oglasio u francuskim medijma i otkrio da je zapravo za sve to kriv njegov klub.

"Nica nije željela da ispoštuje dogovor koji sam ja veoma brzo postigao s Barcelonom. Sve je bilo već riješeno i ja sam se već vidio u dresu Barce. Ipak, pregovori su naglo prekinuti i koliko ja znam krivi su čelnici Nice. Jasno je da me sve to uzdrmalo jer sam bio siguran da je sve završeno", rekao je Seri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti