Sesar potpisao za Dunajsku Stredu

Bivši bh. reprezentativac

Sesar potpisao za Dunajsku Stredu

Bivši bh. reprezentativac Ivan Sesar pronašao je novi angažman, a naredna stanica u njegovoj karijeri zove se Dunajská Streda.

Sesar je s trenutno devetoplasiranom momčadi slovačke lige potpisao ugovor u trajanju od dvije i pol godine. 

"Najzaslužniji za moj dolazak u Dunajsku Stredu je Aljoša Asanović koji obnaša funkciju sportskog direktora. Nedavno me je kontaktirao i izrazio želju da dođem i nadam se da sam napravio dobar potez", kazao je Sesar, a potom dodao:

"Već skoro pola godine sam bez kluba, tako da sam se mnogo zaželio fudbala i svih obaveza koje idu uz njega. Vjerujem da ću se kroz kvalitetan rad i dobru igru vratiti u staru formu i u uskoro napraviti transfer u bolji klub i kvalitetniju ligu", riječi su Sesara.

Ovaj 25-godišnji vezni igrač prije dolaska u Slovačku, nosio je dresove Akhisarspora, Sarajeva, Elazigspora, Lokomotive, Kopera, Zagreba i Širokog Brijega. Za njegove usluge još je bio zainteresovan i belgijski Lierse. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.