Šest igrača pokušalo zaustaviti Messija, a on je već imao spremno genijalno rješenje

Šteta što Pique nije pogodio

Šest igrača pokušalo zaustaviti Messija, a on je već imao spremno genijalno rješenje

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u gostima savladali Getafe sa 2:1, a golove za gostujući tim postigli su Lionel Messi i Luis Suarez.

Messi je sinoć posebno bio raspoložen za igru i stvarao je nevjerovatne probleme odbrani Getafea. Nakon što je postigao gol za 0:1 Messi je imao nekoliko sjajnih dodavanja za svoje saigrače, no oni nisu to iskoristili na najbolji način.

Jedan od trenutaka koji je oduševio mnoge desio se u 27. minuti utakmice kada je čak šest fudbalera Getafea pokušalo zaustaviti Messija. Argentinac je zatim uposlio usamljenog Arthura koji je asistirao Piqueu, no njegov udarac je fantastično odbranio golman domaćih.

Top Komentari

sarajevo19
Jebo majku ovaj 5. na svijetu i nije toliko loš, čak sta vise dobar je
27 0
sportsport
Lahko je kad bojan regoje nije u odbrani.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi