Šest poena Bajramovića u porazu Banvita

Šest poena Bajramovića u porazu Banvita

M. Šljivak
Teme:

Košarkaši turskog Banvita poraženi su večeras u St. Petersbourgu od ruskog Spartaka rezultatom 80:71 u okviru 2. kola Eurocupa.

Domaći košarkaši su vodili tokom kompletnog susreta. Na poluvremenu su imali devet poena prednosti 49:40, a tu su prednost zadržali do kraja utakmice  za drugu pobjedu ruskog predstavnika u ovom takmičenju.

U sastavu Banvita nešto više od 16 minuta na parketu je proveo i kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Kenan Bajramović. Keno je u ovom susretu ubacio 6 poena (3 od 4 iz igre), te je imao 3 skoka.

Za pobjednički tim Loukas Mavrokefalides je ubacio 29 poena uz 8 skokova, dok je u Banvitu Chuck Davis ubacio 16 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije