Šest promjena u brazilskoj reprezentaciji

Menezes uputio pozive

Šest promjena u brazilskoj reprezentaciji

Edmir Škorić

Brazilski selektor Mano Menezes objavio je spisak na kojem se nalaze 23 igrača na koje računa u prijateljskoj utakmici protiv Njemačke, koja će se 10. avgusta odigrati u Stuttgartu.

Došlo je i do promjene, pa na spisku nedostaju šestorica igrača koji su učestvovali na Copa Americi.

Na spisku nema Adriana, Elana, Jadsona, Jeffersona, Luisaa i Sandra, do su pozive dobili Dede, Fernandinho, Luiz Gustavo, Renato Augusto, Ralf i Jonas.

Kompletan spisak:

GOLMANI: Julio Cesar (Inter Milan), Victor (Gremio)

ODBRANA: Daniel Alves (Barcelona), Maicon, Lucio (Inter Milan), Andre Santos (Fenerbahçe), David Luiz (Chelsea), Dede (Vasco da Gama), Thiago Silva (AC Milan)

SREDINA: Ramires (Chelsea), Lucas Leiva (Liverpool), Ralf (Corinthians), Elias (Atletico Madrid), Paulo Henrique Ganso (Santos), Fernandinho (Šahtar Donjeck), Lucas (Sao Paulo), Luiz Gustavo (Bayern), Renato Augusto (Bayer Leverkusen)

NAPAD: Neymar (Santos), Robinho, Alexandre Pato (AC Milan), Fred (Fluminense), Jonas (Valencia)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.