Šestakov recept za petak: Moramo izdržati prvo poluvrijeme

Slovaci se nadaju povoljnom rezultatu

Šestakov recept za petak: Moramo izdržati prvo poluvrijeme

E. Škorić

Slovački nogometni reprezentativci priželjkuju pozitivan rezultat u petak navečer u Zenici protiv selekcije Bosn i Hercegovine.

Jedna od prijetnji po gol našeg Asmira Begovića bit će i Stanislav Šestak, nogometaš koji je postigao lijep gol u remiju protiv Rumunije u prijateljskoj utakmici koja je odigrana 14. augusta. 

"Drago mi je što sam zabio gol protiv Rumunije i nadam se da ću to ponoviti i u nekoj od kvalifikacijskih utakmica. Želimo pobijediti u petak. Pregledali smo neke video-snimke i upoznali malo bolje igru bh. reprezentacije. Spremni smo. Potrebno je da izdržimo prvo poluvrijeme", rekao je nogometaš Bursaspora, dodavši:

"Moramo biti mirne glave i ne smijemo biti pod velikim pritiskom. Neki 'hura nogomet' bi bio samoubistvo. Što se navijača tiče, znamo da su temperamentni, ali se nadamo da će ih dešavanja s terena držati mirnima i na svojim mjestima", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.