Šesti uzastopni trijumf Zvezde, Voždovac bez problema

Jelen Super liga Srbije

Šesti uzastopni trijumf Zvezde, Voždovac bez problema

Crvena zvezda upisala je danas kao gost i šesti uzastupni trijumf i drugoplasiranom Partizanu makar za kratko pobjegla četiri boda.

Beograđani su kao gost rezultatom 2:1 porazili Spartak iz Subotice. Zvezdu je u vodstvo doveo Mijailović pogotkom u 22. minutu. Petnaest minuta prije kraja na 2:0 povisio je Mrđa, da bi neizvjesnost utakmici vratio Šarac deset minuta prije kraja. Domaćin ipak u nastavku nije uspio izjednačiti, pa su gosti proslavili još jednu pobjedu.

Novi Pazar i Jagodina remizirali su rezultatom 2:2. Pogotke za domaći tim postigli su Arsenijević i Rusmir, a za goste Cvetković i Martinović. U redovima Jagodine Dario Damjanović nije konkurisao za tim.

Rad je pogotkom Srećkovića upisao minimalan trijumf nad OFK Beogradom, dok su Radnički i Sloboda podijelili bodove remiziravši rezultatom 1:1. Strijelac za domaćina bio je bivši igrač Slavije i Olimpica Darko Spalević, a za goste Galvao.

Voždovac je bez problema trijumfovao protiv Donjeg Srema. Konačan rezultat glasio je 3:0, a pogađali su Obradović i dva puta Marušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti