7

Komentari (7)

AmikaBrx
Pitariiii, Jel' vas strah
adrahz
Da li je vas strah? Pogledaj koga sada imamo u rosteru Sušić Jukić Miličević ? sve ćemo vidjeti na derbiju, strahujte samo da vam Bojo ne dobije zuti. Ako dobije nema ga ko zamjeniti a da igra približno dobro kao Bojo.
BlueBoys
Pregazit ih opet ko plitak potok....:)
pitaristok
zizu82
Nešto ste mi se digli opasno,da vam se ne obije o glavu,to se isto nama desilo.
BlueBoys
U pravu si...:) vec smo Vas dvaput dobili a rijetko ko je triput slavio za jednu godinu....:) mislim nama ce valjat i nerjeseno no ostaje da vidimo....:)
pjanke_1
Da mi je samo znat kako ce vama valjat nerijeseno jadan ne bio?? Kad mi imamo 3 boda vise. Jos ste nas ove godine 2 puta pobijedili, i dobili 3 boda protiv Celika i opet zaostajete.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.